Top 10 monstrii horror din gaming

Monstrii care ne-au ramas in minte, monstrii care stau si ne pandesc in intuneric, monstrii care ne urmaresc pretutindeni. Astazi am pregatit o lista subiectiva a celor mai infricosatori monstrii din gaming.

10. The Witch – Left 4 Dead

In incercarea disperata de a ajunge in siguranta printre hoardele de zombie, la un moment dat vei auzi bocetele unei copile cu parul alb care sta ascunsa intr-un loc intunecat. Ai grija insa, daca vrajitoarea este deranjata de vreo sursa de lumina se va speria si va ataca agresorul urland.

The witch - left 4 dead

9. Locuitorii din Innsmouth – Call of Cthulhu : Dark corners of the earth

A spune ca locuitorii din Innsmouth sunt putin ciudati este o afirmatie modesta. Sunt niste blocuri imense, cu fete palide si unsuroase si cam…necomunicativi. Mai mult, daca iti pun gand rau si te urmaresc ai face bine sa fugi cat mai repede si mai departe.

lHiLGqqun1w

8. Necromorphs – Dead Space

Monstrii din Dead Space sunt niste corpuri reanimate, modelate in forme oribile de o infectie extraterestra. Unicul lor scop este sa transforme cat mai multe corpuri si sa raspandeasca infectia.

3199854-788810-slasher

7. Aliens

Ce poate fi mai infricosator decat un animal de prada cu care nu poti rationa si care te vaneaza din umbra? Conceptul monstrului lui Geiger este si astazi infricosator si tulburator.

Alieninvent

6. Nemesis – Resident Evil

Nimic nu e mai scary decat un monstru care te pandeste dupa colt, in intuneric. Daca adaugam peste asta o tona de armament si puteri mutagenice, Nemesis este unul din cele mai bune personaje din franciza Resident Evil.

nemesis-artwork-resident-evil-3

5. Dr Steinman – Bisoshock

Un chirurg plastic de renume mondial isi pierde mintile cedand obsesiei sale de a crea frumusetea intruchipata. Experimentele lui pe fetele pacientilor transforma Pavilionul Medical intr-o casa a torturii.

Bioshock

4. Alma – F.E.A.R.

Alma este fantoma clasica din filmele horror japoneze, amintind de Ju-On (The Grudge) sau Ringu (The Ring). Avand o copilarie tulburatoare, Alma isi cauta razbunarea folosindu-si abilitatile ei psionice si asta o face una din cele mai memorabile si infricosatoare personaje.

Alma

3. The Gatherers – Amnesia: The Dark Descent

Grotesti si malformati, aceste monstri intunecati te vaneaza prin totate cotloanele castelului. Ce este si mai terifiant este ca nu ii poti infrunta, poti doar sa fugi si sa te ascunzi . Atentie, daca indraznesti sa ii privesti direct in ochi cel mai probabil iti vei pierde mintile.

sexy_angry_mr_face_hurr_by_commander_scourge-d3jyt2l

2. Slenderman

Probabil ca ce iubim cel mai mult la Slenderman este misterul care il inconjoara. Mainile sale lungi, chipul fara nici o trasatura faciala si faptul ca te urmareste fara vreun motiv sau scop anume, il fac unul dintre cele mai bune personaje din horrorul contemporan.

slender

1. Pyramid Head – Silent Hill

Pyramid Head este unul din cele mai interesante si terifiante personaje. Cu pielea lui palida, sortul naclait de sange si casca lui in forma de piramida, Pyramid Head e cosmarul care te urmareste in Silent Hill 2. Personajul este incarcat cu mult simbolism, deschis la interpretari variate, dar cel mai frecvent este explicat ca o manifestare a vinovatiei personajului central din joc.

1493707-silent_hill_wallpaper_pyramid_head