Despre acest site

Horror România este o colecție de povești, cronici, recenzii și artă având ca temă genul horror și motive inspirationale că folclorul, legendele urbane sau mitologia.

Dorim să ne încurajăm cititorii în publicarea de articole pe siteul nostru. Dacă vouă vă plac articolele noastre și vi se par utile informațional atunci să știți că și noi am dori să ne împărtășiți poveștile voastre, fie ele cronici, literatură scrisă de voi, fotografii sau ilustrații. The more merrier. Articolele voastre vor trebui să treacă de aprobarea adminului.

Vă rugăm să nu folosiți în redactare o gramatică defectuoasă, o exprimare incoerentă sau extrem de simplistă sau un limbaj trivial. Cât despre imagini, nu dorim să publicăm poze cu voi being goth. Dacă sunteți așa atunci cel mai probabil sunteți minunați și va iubim, dar Horror România este în primul rând un site de povești. Spune-ne o poveste cu fotografiile tale, înfiorează-ne, sperie-ne și bucură-ne spiritul întunecat. Atunci te vom promova cu siguranță.

În acest site nu veți găsi niciun fel de propagandă, fie ea religioasă sau politică. Nu încurajăm violența, comportamentul deviat și nu trimitem mesaje subliminale către practicarea de arte oculte. Noi pur și simplu culegem povești de groază.

Acest site se adresează audienței generale, adolescenți și adulți. Natura temelor dezbătute nu recomandă Horror România copiilor sub 12 ani.

Acestea fiind spuse, vă încurajăm să ne citiți și să ne dați idei despre ce ați vrea să scriem în continuare!