5 filme horror pentru weekend

Daca nu aveti planuri pentru weekend va sarim in ajutor. Nu va scoatem in oras, dar va invitam la film. Iata 5 filme horror lejere, “simpatice” pe care le puteti savura in timpul liber. Stiti cum se spune – daca nu vrei sa te mai simti singur, uita-te la un horror.

Pyewacket


Cam toti adolescentii gothici trec la un moment dat printr-o faza oculta. Daca tocmai v-ati dat ochii peste cap gandindu-va ca ati mai auzit povestea asta de un milion de ori, atunci trebuie sa stiti ca filmul asta e diferit. Ocultismul are o fata neagra, apasatoare si cat se poate de reala. Pyewacket exploteaza excelent acest motiv si ne livreaza o poveste apasatoare, grea, presarata pe alocuri cu momente de tensiune care opresc respiratia. Pe scurt – o casa izolata in mijlocul padurii, o fiica si o mama care sunt intr-un conflict permanent si un ritual care cheama pe cineva sau ceva. Ritualul functioneaza si asa incepe iadul.

Still/Born


Still/Born se concentreaza pe o tema pe cat de reala pe atat de tulburatoarea –  depresia postpartum. O tanara mama trece printr-un soc atunci cand unul din gemenii pe care ii poarta in pantec moare la nastere. Si de-ar fi doar asta… Noptile nedormite, casa mare si goala, sotul care pare sa absenteze din ce in ce mai des si micutul care plange din senin prevestesc ceva. Un ceva supranatural care probabil vrea sa-i ia copilul. Sa fie totul in capul ei sau ceva malefic chiar pandeste in intuneric?

The Ritual


Patru prieteni se reintalnesc pentru o excursie in padurile salbatice ale Suediei. Ca orice taram aproape nestrabatut de pasul omenesc, padurea ascunde multe secrete si este ostila cu strainii care se incapataneaza sa ii exploateze cotloanele intunecate. Ceva pandeste in noapte. Patrunde pe sub piele si se hraneste cu cosmaruri si angoasa. In pofida tuturor aceste semne care prevestesc un rau de demult, cei patru se incapataneaza sa traverseze desisul. Doar le promite ruta cea mai scurta, ce ar putea merge rau?

Tragedy Girls


Sadie si McKayla sunt doua adolescente obsedate de horror, moarte si tragedie. Asa ca incep un proiect cu totul nebunesc – un show online despre tragedie in viata de zi cu zi. Doar ca intr-un orasel provincial nu se intampla aproape niciodata nimic, asa ca fetele trebuie sa actioneze. Inspirate fiind din legendele horror pe care le iubesc atat de mult, Sadie si McKayla produc un adevarat masacru. Arta cere sacrificii, nu-i asa?

Winchester


Cea mai ciudata casa din lume, spirite si Helen Mirren. Winchester spune povestea casei construite de Sarah Winchester sub indrumarea spiritelor. Culoare care duc catre nicaieri, usi care se deschid catre ziduri, o simbolistica aparte, o vaduva imbracata complet in negru, un copil care poarta un sac pe cap si multe multe fantome. Cam asta ne ofera Winchester, de departe un film excelent sau macar bun, dar care aduce cateva scene delicioase de umor involuntar si o caruta de jump-scares (asta desigur daca va mai sta inima in loc la orice boooo scos pe mult prea multi decibeli).

Daca ti-a placut articolul, da de veste